Oversettelser til norsk bokmål:

  • magesekk   

Setningseksempler med "lukthi i njeriut", oversettelse minne

add example
I kam besuar njeriut të gabuarJeg stolte på feil mann
Më nuk i kam borxh as Zotit e as njeriut apo shërbimiJeg skylder ikke Gud eller menneske mer tjeneste
Dënim i njeriutDom over menneskene
Vetem duhet te shkruash adresen e njeriut i cili te jep te gjithe kete kokaineBare gi meg adressen til han som leverer kokain
Gërmuan një dyzinë varresh, me shpresen që të gjejnë pak gjak njeriutDe gravde opp en håndfull graver i håp om å finne menneskeblod
Është e njeriutDet er menneskelige spor
Nuk kam vuajtur kurrë të kërkuar një të njeriut e gjakut aq shumë në jetën timeJeg har aldri villet ha noe menneskes blod så mye i hele mitt liv
Mbretërit e Madhej te NjeriutStore konger blant mennesker
Në vend të kësaj, ai e mbajti ju këtë pak të brishtë të njeriutI stedet lar han deg være et skjørt lite menneske
Bota e Njeriut do të bjerëMenneskenes verden vil gå under
Unë kam qenë atje ditën deshtimin e Njeriut nukJeg var der da menneskerasen sviktet
Mos ja jepni vëndin një njeriut që nuk e njohim... në bazë të disa të injorantëve në UashingtonDu kan ikke gi dette landet til en fyr som ingen har hørt om unntatt en gjeng fra Washington
Gara e Njeriut është e dështuarMenneskerasen svinner
Një Aleancë më të fundit e Njeriut dhe Elves marshuan kundër ushtrive të MordorEn siste allianse av mennesker og alver gikk mot Mordors hærskarer
Është një modesti të rrejshme. </ i > uni i tij është më e fuqishme se bindjet e tij, </ i > më i rrezikshëm. </ iHans ydmyg og generthed er ikke ægte
Pas kësaj... </ i >... shpresojme një ndërhyrje e mesazheve pastaj do të kalojë midis jihadists ' rrjeteve...... njoftuar Vëllezërit e Ndergjegjesimit </ i > si një lojtar i ri. </ iDerefter skabes forhåbentlig rygtet om Brothers of Awareness
e numrit të saktë të viktimave </ i > ende nuk është njohur... </ i >...Ekipet e emergjencës si </ i > janë tërhequr ende viktima nga rrënojat. </ iDødstallet er ukendt, da de stadig hiver folk ud af ruinerne
I planifikuar të përballet me atë </ i > dhe të kërkojnë të dinë se çfarë ishte problemi i tij. </ iJeg var nødt å konfrontere han og spørre hva problemet hans var
Në një situatë si kjo, </ i > shoqërin tuaj vishen tamam si armiq tuaj... </ i >... dhe armiqtë tuaj vishen </ i > si miqtë tuaj. </ iI en sådan situation... klæder dine venner sig som fjenderne og omvendt
Si </ i > prisni ju mua për të drejtuar një operacion... </ i >... kur ju po xhironi një operacion anë </ i > e cila deri Q... mi? </ iHvordan skal jeg køre en operation, når du kører en ved siden af?
Më dukej dëfryese... që kur ka qënë Markus Aurelius-- i mençuri, i shumënjohuri Markus Aurelius-- që i mbylliDet er i grunnen komisk... siden det var Marcus Aurelius-- den vise, den allvitende Marcus Aurelius-- som utestengte oss tidligere
Aty është një lum i pambarueshëm i mallkimeve...... që une i mendoj gjatë gjithë kohësDer er en uendelig strøm af bande ord...... jeg tænker på hele tiden
Babai i kësaj virgjireshës është drejtori i ri i shkoIIës sonëJomfruens far er den nye rektoren på skolen vår
Djalit i them... i them që do ta shohë sëshpejti... dhe që ti mbajë thembrat posht kur i jep kalitTil gutten min... sier jeg at vi treffes snart igjen... og at han skal holde hælene lavt når han rir på hesten sin
Një donacion që ishte i mjaftueshëm t' i jepte atij...... atë që kompanitë e sigurimeve nuk i japënEn donation der var nok til at give ham...... det forsikringsselskaberne ikke ville
Viser side 1. Fant 1231 setninger matching frasen lukthi i njeriut.Funnet i 3,642 ms.Oversettelse minner er skapt av mennesker, men justert av en datamaskin, som kan forårsake feil. De kommer fra mange kilder og er ikke kontrollert. Vær advart.