Oversettelser til norsk bokmål:

  • magesekk   

Setningseksempler med "lukthi i njeriut", oversettelse minne

add example
sq I kam besuar njeriut të gabuar
nb Jeg stolte på feil mann
sq Më nuk i kam borxh as Zotit e as njeriut apo shërbimi
nb Jeg skylder ikke Gud eller menneske mer tjeneste
sq Dënim i njeriut
nb Dom over menneskene
sq Gara e Njeriut është e dështuar
nb Menneskerasen svinner
sq Në vend të kësaj, ai e mbajti ju këtë pak të brishtë të njeriut
nb I stedet lar han deg være et skjørt lite menneske
sq Bota e Njeriut do të bjerë
nb Menneskenes verden vil gå under
sq Unë kam qenë atje ditën deshtimin e Njeriut nuk
nb Jeg var der da menneskerasen sviktet
sq Nuk kam vuajtur kurrë të kërkuar një të njeriut e gjakut aq shumë në jetën time
nb Jeg har aldri villet ha noe menneskes blod så mye i hele mitt liv
sq Është e njeriut
nb Det er menneskelige spor
sq Vetëm një bastion i fundit qëndronë përpara rrugës së fitores së romakëve dhe premtimit të paqes në të gjith perandorinë
nb Bare én siste forsvarsstilling gjenstår før romerne kan seire... med løfte om fred i hele keiserriket. "
sq M' i jep mua të sajat
nb Jeg kan ta slaget hennes
sq Kjo është e gjitha e drejtë, ai është i ri
nb Det okay, han er ung
sq E bërë copash, ndoshta kjo i shpëtoi jetën
nb I tusind stykker
sq Dhe ti i vë vesh gjithçkaje që të thonë?
nb Lytter du så bare til dem?
sq Le të vendosë bartësi i Unazes
nb La ringbæreren avgjøre
sq I pëlqen të bëjë shfaqje të madhe, për musën e tij
nb Hun elsker å gjøre fine entréer
sq Nuk e dija nëse do të vinte dikush tjetër...... dhe i bëra dy
nb Jeg vidste ikke, om der kom andre, så...... jeg har lavet dobbelt
sq Hani i parë, ok?
nb Spis først, ok?
Viser side 1. Fant 1231 setninger matching frasen lukthi i njeriut.Funnet i 1,705 ms.Oversettelse minner er skapt av mennesker, men justert av en datamaskin, som kan forårsake feil. De kommer fra mange kilder og er ikke kontrollert. Vær advart.